Den här hemsidan handlar om spel och gaming i vardagen, men ger även lite utrymme för drömmar om en framtida proffskarriär. Här hittar du information om hur du väljer dina spel, vilken utrustning som behövs, hur du hittar en balans mellan spelandet och övriga delar av livet mm.

Jag hoppas att du ska hitta det du söker, och att du ska bli uppmuntrad till att fortsätta spela och utvecklas som gamer. Spel är ett så mångsidigt ämne och jag vet inte om jag någonsin kommer att kunna täcka in allt, men jag hoppas kunna belysa olika sidor av livet som gamer på ett sätt som andra kanske kan känna igen sig i.

Lite om mig

Jag som skriver inläggen på den här hemsidan är en helt vanligt gamingkille som bor i en mellanstor svensk stad. Jag jobbar, är sambo och har lite olika fritidsintressen. En stor del av mitt liv handlar dock om spel i olika former, och det finns perioder då mitt spelande har tagit överhand en aning. Därför har jag lagt ner en hel del jobb på att hitta en balans som känns sund och vettig.

Om du bekymrar dig över att du kanske spelar lite för mycket så är det förmodligen så. Det är så lätt att låta de där adrenalinkickarna ta överhanden, men jag hoppas att du också förstår att det finns mer här i livet än bara spel. De bästa kickarna får du nämligen när du levlar som människa.

Lycka till med både spelandet och IRL!